Röda Korset öppnar second hand i Skäggetorp Centrum

Från april 2014 blir det möjligt att handla second hand i Skäggetorp Centrum. Röda Korset flyttar in på 550 kvadratmeter lokalyta och kompletterar det övriga utbudet i centrumet med produkter som ligger helt rätt i tiden.

Röda Korset bedriver redan idag en omfattande verksamhet i Linköping. Nu riktar man blicken mot Skäggetorp Centrum och ökar därmed sitt engagemang ytterligare i kommunen. I den nya butiken kommer besökare bland annat att kunna fynda kläder och heminredning. 

− Vi är mycket glada över att kunna bredda utbudet i Skäggetorp Centrum ytterligare, säger Peter Särud, centrumledare. Dessutom med produkter som är så efterfrågade som just second hand och vintage. Här finns möjlighet att göra fynd som är bra för både plånboken och miljön och samtidigt bidra till Röda Korsets viktiga hjälpverksamhet. Det ligger helt i linje med vår vision om att Skäggetorp Centrum ska vara en mötesplats där det ska finnas något av allt och för alla.

Skäggetorp Centrum, med en handelsyta på över 13 000 kvadratmeter ligger ett stenkast från Sveriges näst största handelsområde Tornby. Centrumet ägs och förvaltas av Willhem.