Willhem en av initiativtagarna till Globala veckan i Linköping

Syftet med Globala veckan i Linköping, som pågår under vecka 47, är att motverka fördomar och att lyfta fram stadsdelen Skäggetorp på ett positivt sätt. Willhem är, tillsammans med bland andra Linköpings kommun, Svenska kyrkan, Hyresgästföreningen och Stångåstaden, initiativtagare till veckan.

Globala veckan i Linköping, vecka 47, är egentligen kyrkans vecka och pågår på flera ställen i Sverige. I stadsdelen Skäggetorp i Linköping har man valt att ta ett större grepp och flera lokala verksamheter och föreningar finns representerade i programmet för veckan. Syftet är att motverka fördomar och att lyfta fram Skäggetorp på ett positivt sätt. Willhem är, tillsammans med bland andra Linköpings kommun, Svenska kyrkan, Hyresgästföreningen och Stångåstaden, initiativtagare till veckan som präglas av mycket dans, musik och diskussion.

Under torsdagen, den 22 november finns Willhem på plats på företagsmässan i Skäggetorp centrum för att tillsammans med hyresgäster och Tekniska Verken diskutera sophantering.

Se hela programmet under Globala veckan.