Här är vinnarna i ”Willhem bakar”

I det senaste nyhetsbrevet utlyste vi en baktävling bland våra hyresgäster där vi uppmanade de boende att baka och fotografera sitt godaste och mest kreativa bakverk. Här ser du några av bidragen samt vilka som vann pris i tävlingen.


Först och främst vill vi tacka alla som har deltagit i tävlingen. Det har varit en fröjd att se vilket engagemang och bakintresse som finns i våra hus. Vi hoppas att bakverken smakade lika gott som bilderna vittnar om.

Tuff konkurrens om förstapriset

Melis Johansson, boende på Solstickegatan i Jönköping, har med sina julcupcakes charmat oss ordentligt. Med eleganta färgkombinationer, otroliga detaljer och ett kreativt tema är hon vår vinnare. Belöningen består av fyra biocheckar som snart kommer med posten.

Stort grattis! Hur känns det? Och hur smakade cupcakesen?

– Det känns otroligt bra! Det gör mig mycket glad att mina cupcakes som jag har bakat med kärlek uppskattades. Jag kommer att fortsätta baka med ännu mera passion nu. Stort tack till Willhem, säger Melis och fortsätter:

– De är saftiga och har en god lingon- och pepparkaksmak. Julcupcakes matchar väldigt bra med glögg och som julfika. Jag tycker att cupcakes tilltalar både ögon och mun.

Flera vinnare

Eftersom vi fått in så många fina bidrag har vi bestämt att även ge pris till plats 2-8. Följande personer kommer därför få två biocheckar skickade till sig: Annelie Storm (Göteborg), Elvira Sitkevica (Västerås), Rose-Marie Hedman (Påarp), Patricia Johansson (Jönköping), Carina Lilja (Halmstad), Linda Boqvist (Borås) och Maria Joelsson (Borås). 

Stort tack till alla som engagerat sig i tävlingen!