”Med rätt inställning når man långt”

Efter avslutad utbildning i Halmstad flyttade Said Nalaye hem till Linköping för att påbörja sin resa inom fastighetsbranschen. Efter en lärorik start i receptionen hos Willhem Linköping har han med engagemang och vilja nått sitt mål.

Said är uppvuxen i Linköping och började som 21-åring på Bygg- och fastighetsekonomprogrammet med påbyggnad Fastighetsförvaltare på Högskolan i Halmstad. Efter studierna började han söka jobb och kom tidigt i kontakt med Willhem.

− Jag fick in foten genom en visstidsanställning där jag arbetade i receptionen och tog emot samtal. Därefter fick jag fast anställning och möjlighet att arbeta mer med uthyrningsfrågor och efter ett tag även besiktningar. Efter två och ett halvt år blev jag förvaltare, något jag hade strävat efter hela tiden, säger Said och fortsätter.

− Det var en intressant resa. När jag var klar med studierna var jag fullmatad med teoretisk kunskap, men saknade praktisk erfarenhet. Hos Willhem fick jag lära mig fastighetsförvaltning från grunden. Se, känna och göra saker. Denna kombination har gjort att jag har utvecklats inom min nuvarande roll som fastighetsförvaltare.

En av orsakerna till Saids snabba och goda utveckling var förtroendet han fick från sina chefer.

− När jag arbetade med besiktningar fick jag även prova på mer avancerade arbetsuppgifter. Mina chefer kände att det var rätt steg för mig och hjälpte mig att utvecklas. Jag anser att det finns goda utvecklingsmöjligheter här på Willhem och med rätt vilja och inställning kommer man långt.

Är du också intresserad av att arbeta hos Willhem?

I vår jobbportal ser du alla våra lediga tjänster. Där kan du även skicka in en spontanansökan, så kommer vi att ha dig i åtanke för framtida tjänster.

Gå till jobb.willhem.se