Näringslivet möter förorten i Skäggetorp Centrum

På fredag den 10 maj kommer det att spelas schack i Skäggetorp Centrum! Här möts ungdomar från Skäggetorp, representanter från näringslivet och kända profiler inom idrott, politik och kultur i en utmanande och rolig schackturnering.

Genom att skapa en mötesplats för ungdomarna i Skäggetorp och näringslivet kan nya viktiga kontakter knytas för framtiden på ett naturligt och inkluderande sätt. Ungdomarna spelar i par tillsammans med en näringslivsprofil, politiker eller kändis. Evenemanget äger rum i Skäggetorp Centrum och Willhems fastighetschef Peter Särud välkomnar initiativet:

− Skäggetorp Centrum är en perfekt plats för den här typen av evenemang, som stämmer väl med våra ambitioner att centrumet ska utvecklas till en mötesplats för människor att ses och utbyta kunskap. Det ska bli roligt att se vad detta kan ge och vi hoppas givetvis på ett stort engagemang hos våra hyresgäster.

Tävlingen äger rum på fredag 10 maj kl. 14-18 i Skäggetorp Centrum och sker i samarbete med Skäggetorpskolan. Bakom initiativet står Pontus Carlsson, stormästare och landslagsspelare i schack.

Alla är varmt välkomna!

Läs mer på www.naringslivetmoterfororten.se