Nu är det dags att söka sommarjobb hos Willhem

Sommaren närmar sig och Willhem söker nu ungdomar som är nyfikna på att pröva på arbete i fastighetsbranschen. För att arbeta som Minibovärd hos oss krävs en ålder på minst 16 år och ett intresse för att jobba med både hus och människor.

Att rensa ogräs, måla staket och hålla rent och snyggt i bostadsområdet där man bor är ett jobb som innebär att få vara ute och träffa människor varje dag. Dessutom är det en perfekt möjlighet att få in en fot i yrkeslivet i en bransch där efterfrågan kommer att vara stor i framtiden. Som Minibovärd hjälper man till med enklare skötseluppgifter under handledning av en ordinarie bovärd.

− Det ska bli roligt att få välkomna en ny grupp Minibovärdar till oss i sommar och vi hoppas såklart att inblicken i bovärdsyrket ska ge mersmak för framtiden, säger Anna Flood, HR-chef. Att vara bovärd handlar ju inte enbart om att sköta om hus och utemiljöer, utan även om att ge en bra service till hyresgästerna.

Willhems engagemang i unga människors möjligheter att få jobb är en del i företagets sociala engagemang. Projektet med Minibovärdar startade i liten skala 2011 och därefter har antalet platser successivt utökats för varje år. I år erbjuds 80 platser fördelat på de 13 orter där Willhem har verksamhet.

För den som vill söka jobb som Minibovärd finns mer information att få via de lokala områdeskontoren: willhem.se/kontakt.