Sommarjobb åt fler när Willhem söker Minibovärdar

Nu är det dags för ungdomar som är nyfikna på fastighetsbranschen att söka sommarjobb hos Willhem. I år blir jobben dessutom fler! Hela 85 platser väntar på alla som vill söka.

Minibovärden på bilden heter Adam Jones

För att arbeta som Minibovärd hos Willhem krävs en ålder på minst 16 år. Arbetsuppgifterna handlar om att hjälpa till med enklare skötseluppgifter i bostadsområdet som att sköta planteringar, laga staket och hålla rent och snyggt. Att vilja arbeta med både hus och människor är en förutsättning eftersom arbetet handlar lika mycket om att ge service till de boende som att hjälpa till i arbetet med att få utemiljön att kännas välkomnande.

−Fantastiskt roligt att vi kan utöka med fler platser även i år, säger Annika Eriksson, HR-chef hos Willhem. Det ligger helt i linje med vår ambition att satsa på sociala projekt som har koppling till arbete och utbildning för unga. Förutom att ungdomarna får en start på yrkeslivet blir de samtidigt medvetna om att det är viktigt att bry sig om sin närmiljö. En bonus är förstås om de vill fortsätta jobba i fastighetsbranschen i framtiden.

Willhems engagemang i unga människors möjligheter att få jobb är en del i företagets sociala engagemang. Projektet med Minibovärdar startade i liten skala 2011 och därefter har antalet platser successivt utökats för varje år. I år erbjuds totalt 85 platser fördelat på de 13 orter där Willhem har verksamhet.

För den som vill söka jobb som Minibovärd finns mer information att få via de lokala områdeskontoren: willhem.se/kontakt.

På bilden: Adam Jones arbetade som Minibovärd hos Willhem sommaren 2017.