Willhem etablerar kontor i Vällingby Centrum

I dagarna öppnade bostadsbolaget Willhem upp dörrarna till sitt nya kontor i Vällingby Centrum. Detta i takt med att Willhem växer i Stockholm.

Willhem har nyligen utökat sitt bostadsbestånd i Stockholmsområdet från 2 700 till närmare 3 500 lägenheter. Flytten till Vällingby Centrum medför att Willhem kommer närmare sina hyresgäster och att medarbetarna får en gemensam plats att utgå från.

– Att vi samlar verksamheten under ett tak är mycket positivt för oss, våra medarbetare och kunder. Vi kommer närmare våra fastigheter vilket gör det lättare för våra medarbetare att ge den goda service som vi eftersträvar, säger Filip Hansson, fastighetschef.

Willhem etablerade sig i Stockholm 2011 och har under denna tioårsperiod haft flera områdeskontor i olika delar av Stockholm.

– Vällingby Centrum är ett område med en lång historia och stark identitet som även erbjuder alla faciliteter vår verksamhet behöver, vilket har varit viktigt i sökandet efter ny lokal, säger Filip Hansson.

FAKTA: Willhem äger och förvaltar idag cirka 26 000 hyreslägenheter fördelat på tretton orter. I Stockholmsregionen finns lägenheterna i Järfälla, Hässelby, Spånga, Sundbyberg, Blackeberg, Bromma och Fittja. Under de närmaste åren kommer drygt 500 nya lägenheter stå klara i områden som Täby, Upplands Väsby och Jakobsberg.