Willhem hyr ut till Fitness 24 Seven i Malmö

Gymkedjan Fitness 24 Seven har tecknat ett hyreskontrakt med Willhem och öppnar i dagarna upp ett modernt plusgym på Dalaplan i Malmö.

Fitness 24 Seven etablerar sig nu i stadsdelen Fosie i Malmö, på en lokalyta om 1 280 kvadratmeter som ägs och förvaltas av Willhem.

- Vi välkomnar varmt vår nya lokalhyresgäst, säger Terese Del Treppo, förvaltare hos Willhem i Malmö. Att det kommer ett gym till stadsdelen ser vi som ett mycket positivt tillskott i området med tanke på den stora efterfrågan som finns på hälsa och friskvård idag. En ökad tillgång på aktiviteter bidrar även till att stärka områdets attraktivitet.

Anläggningen, med sitt breda utbud av träning, blir Malmös andra plusgym. Det innebär att det, förutom styrketräning och kondition, även erbjuds gruppträning i olika former som yoga, aerobics, spinning, indoor walking och ett solotek. Det nya gymmet öppnar för allmänheten den 28 februari. Adressen är Ystadvägen 13. I samband med öppnandet erbjuds fördelaktiga priser på träningskort.