Willhem inför internkö för hyresgäster i Malmö

För de hyresgäster som bor hos Willhem i Malmö erbjuds nu en internkö som ger förtur för trogna hyresgäster. Lägenheterna annonseras ut via Boplats Syd.

Internkön, som introducerades strax innan årsskiftet, får man som hyresgäst tillgång till efter att ha bott i sin nuvarande lägenhet hos Willhem i minst två år. Internkön omfattar cirka 30 procent av de lediga lägenheter som Willhem annonserar ut i Malmö.

 Det känns väldigt roligt att vi kan erbjuda våra hyresgäster denna möjlighet, säger Stefan Jönsson, fastighetschef i Malmö. För hyresgästen blir det en ökad trygghet när det är dags att byta till ett nytt boende och för oss som hyresvärd är det positivt att vi kan behålla de hyresgäster som vi redan har.   

Samtliga lägenheter annonseras ut via Boplats Syd, www.boplatssyd.se. De lägenheter där internkö gäller markeras med en liten symbol och vid varje annons framgår även vilka krav som gäller för att vara aktuell för internkön.

Willhem har idag cirka 2000 lägenheter i Malmö, bland annat på Lindängen, Hermodsdal, Nydala, Almhög, Heleneholm, Södra och Norra Sofi­elund, Södervärn, Möllevången samt i Östervärn.