Alströmergatan 12


Alströmergatan 12, 503 43, Borås

Hyra: 12156 kr/mån

Area: 94 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Ja (med tak), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-03-01

Sista anm.dag: 2021-11-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Totalrenoverad 4:a i markplan med rymlig balkong på Lugnet. Gångavstånd från Centrums utbud av shopping och nöjen! Här prioriteras 50+ sökande.

De lägenheter som renoveras enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Observera att bilderna är exempelbilder från en helrenoverad lägenhet med annan planlösning.

Denna lägenhet kommer att totalrenoveras och blir klar för inflytt 2022-03-01.

Lägenheten ligger på bottenvåning (hiss finns att tillgå) - lättillgänglig från innergårdens entré. Ljus och välplanerad 4:a med stor klädkammare. Rymligt fullutrustat kök med rostfria vitvaror. Badrummet har golvvärme, handdukstork och framdraget för egen tvättmaskin. Det finns även en gäst-WC i lägenheten. Den rymliga balkongen vetter mot den mysiga innergården.

Hyran avser 2021 års nivå och är framräknad efter renoveringen. Hyran inkluderar värme, vatten och kabel-TV. Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Parkeringar publiceras vid uppsägning - här råder även boendeparkering (dessa tillstånd beställs via Borås Stad).

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Lugnet är ett namn som mycket väl beskriver området. Inom gångavstånd finns såväl centrum, Högskolan och sjukhus. Borås köpcentra Knalleland ligger också i närheten. I närområdet finns även fritidsområdet runt Kype med både motionsspår och badplats.


Busshållsplats / tågstation: 950 m

Restauranger & caféer: 450 m

Bank: 650 m

Motion: 550 m

Köpcentrum & gallerior: 800 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet