Alvestagatan 29


Alvestagatan 29, 504 33, Borås

Hyra: 5249 kr/mån

Area: 27 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 6, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-05-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Mysig liten lägenhet om 1 rum och kök med balkong på Druvefors,
På Druvefors bor du på promenadavstånd, längst med Viskan, till centrala Borås.
Nära bra kommunikationer och stor livsmedelsaffär mm.
Lägenheten ligger på våning 6 av 9. Hiss finns.

Denna lägenhet kommer att totalrenoveras enligt Willhemlyftet och får bland annat modernt litet kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum med golvvärme, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.
Observera att bilderna är tagna i en lägenhet med annan planlösning och ritningen kan avvika något.

Hyran avser 2021 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Vid uthyrning av den här lägenheten erbjuder vi förtur för dig som redan bor hos oss. För att omfattas av rätten till förtur behöver du ha bott i din nuvarande bostad i minst två år. Vi använder oss av ett slumpat urval när vi kallar personer till visning. Det innebär att vårt system gör ett automatiskt urval där alla som uppfyller kraven för förtur har samma chans. Om det inte finns tillräckligt många sökande med förtursrätt kommer lägenheten att erbjudas till övriga bostadssökande som anmält intresse.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Detta är ett centralt område där du har grönskan alldeles inpå knuten. Inom fem minuters gångavstånd hittar du stadskärnan med stadsparken, badhus, busstorg, restauranger och shopping. I området finns även ICA Maxi Stormarknad och apotek. Här finns den gamla lokverkstaden Åhaga som idag är en mötesplats för musik, teater, sport, mässor och andra evenemang.


Busshållsplats / tågstation: 750 m

Restauranger & caféer: 750 m

Bank: 450 m

Motion: 550 m

Köpcentrum & gallerior: 550 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet