Bergsätergatan 31 A


Bergsätergatan 31 A, 504 52, Borås

Hyra: 6762 kr/mån

Area: 50 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja (fransk), Hiss: Nej

Tillträde: 2023-10-01

Sista anm.dag: 2023-09-27

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Mysig vindslägenhet om 1 rum och kök med fransk balkong på Bergsäter.
Ligger på fjärde våning, hiss finns ej.
Denna lägenhet totalrenoverades 2013 och har bland annat modernt kök, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Hyran avser 2023 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din intresseanmälan.

Willhem Xpress

Lägenheter märkta med Willhem Xpress innebär snabb inflyttning. Behöver du en lägenhet direkt samt uppfyller Willhems grundkrav kan det här vara en möjlighet för dig. Förbered gärna dina inkomstintyg och var beredd på att kunna ge ett snabbt besked om vi kontaktar dig. Vi förbehåller oss rätten att hyra ut lägenheten innan sista anmälningsdatum har passerat.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Lugn stadsdel med närhet till både grönska och centrum. Inom gångavstånd finns stormarknad, gym och den vackra Annelundsparken.