Bergslenagatan 42 C


Bergslenagatan 42 C, 506 30, BORÅS

Hyra: 6409 kr/mån

Area: 36 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen till våra fräscha lägenheter på Alideberg/Knalleland som producerades 2018. Fastigheten ligger mitt i Knalleland med dess utbud av shopping och bra bussförbindelser till Centrum.

Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Denna lägenhet ligger i markplan med ingång från baksidan av huset med en balkong/uteplats. Ingång till lägenheten är från trapphuset. Redan i hallen möts du av vackra ytskikt i form av ljusa väggar och mörk klinker. Tack vare stora fönsterpartier är ljusinsläppet generöst och ger extra rymd åt lägenheten. Golvet i kök och sovrum består av klassisk ekparkett som skapar en hemtrevlig känsla. I det helkaklade badrummet kan du njuta av klinker med golvvärme, duschhörna och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten.

Bildern är tagna i lägenhet med annan planlösning.

Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang.

Hyran avser 2023 och inkluderar värme, varmvatten och grundutbud TV.


Välkommen med din ansökan

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Alideberg ligger norr om Borås centrum. Här bor du nära naturen med närhet till fina strövområden runt Rya åsar, som är ett populärt rekreationsområde. Här finns bra bussförbindelser och praktisk närservice. Borås Djurpark, Leos Lekland, Alidebergsbadet, Borås Arena och Knallelands köpcentrum ligger också på Alideberg.