Bygatan 29 B


Bygatan 29 B, 504 45, Borås

Hyra: 4821 kr/mån

Area: 25 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja (fransk), Hiss: Ja

Tillträde: 2023-11-01

Sista anm.dag: 2023-09-25

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen att söka denna mysiga lägenhet om 1 rum och kök på 25 kvadratmeter, perfekt som första boende.

Lägenheten har bland annat rostfria vitvaror, helkaklat badrum, ekparkett samt klinker i hallen.
Observera att ritningen kan avvika något.

Parkering finns att hyra på vår hemsida.

Hyran avser 2023 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din intresseanmälan.

Willhem Xpress

Lägenheter märkta med Willhem Xpress innebär snabb inflyttning. Behöver du en lägenhet direkt samt uppfyller Willhems grundkrav kan det här vara en möjlighet för dig. Förbered gärna dina inkomstintyg och var beredd på att kunna ge ett snabbt besked om vi kontaktar dig. Vi förbehåller oss rätten att hyra ut lägenheten innan sista anmälningsdatum har passerat.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Detta är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både naturen och till centrala Borås, dit du lätt tar dig med bussen. Det finns både skola och förskola i närheten samt Ica Maxi Stormarknad. Även den gamla lokverkstaden Åhaga som idag är en mötesplats  för musik, teater, sport, mässor och andra evenemang, finns nära.