Bygatan 29 C


Bygatan 29 C, 504 45, Borås

Hyra: 5019 kr/mån

Area: 25 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja (fransk), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-08-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

1 rum och kök på Dammsvedjan med fransk balkong.

Denna lägenhet totalrenoverades enligt Willhemlyftet 2017-12 och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och fiber-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Obeservera att ritning kan avvika något.

Välkommen med din ansökan

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Detta är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både naturen och till centrala Borås, dit du lätt tar dig med bussen. Det finns både skola och förskola i närheten samt Ica Maxi Stormarknad. Även den gamla lokverkstaden Åhaga som idag är en mötesplats  för musik, teater, sport, mässor och andra evenemang, finns nära.