Engelbrektsgatan 13 A


Engelbrektsgatan 13 A, 506 36, Borås

Hyra: 6818 kr/mån

Area: 54 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-03-01

Sista anm.dag: 2021-11-28

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Mysig vindslägenhet om 2 rum och kök på nedre Norrmalm, mittemot Engelbrektskolan. Gångavstånd till Centrum och Kypesjöns motionsspår och bad!

Lägenheten totalrenoverades 2012-07 och har bland annat modernt kök, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Välplanerad 2:a på 3:e våning (i hus utan hiss). Balkong saknas.

Hyran avser 2021 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Norrmalm har du nära till både stad och natur. Skolor och förskolor, shopping och service som apotek, post och sjukhus, finns också nära. Här finns fritidsområdet runt Kypesjön med både motionsspår och badplats. Till stan är det cirka 15 minuters gångavstånd.


Busshållsplats / tågstation: 1050 m

Restauranger & caféer: 450 m

Bank: 450 m

Motion: 500 m

Köpcentrum & gallerior: 850 m