Engelbrektsgatan 65


Engelbrektsgatan 65, 506 36, Borås

Hyra: 9817 kr/mån

Area: 68 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-12-01

Sista anm.dag: 2022-09-26

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Totalrenoverad stor 2 ½ :a i markplan med liten uteplats mot innergården.

Denna lägenhet totalrenoverades enligt Willhemlyftet 2020-05 och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en lägenhet med annan planlösning.

Lägenheten ligger i markplan med dels egen ingång från innergården/uteplatsen samt från trapphuset. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt allrum och sovrum ligger i fil. Fullutrustat kök med ugn/induktionshäll, diskmaskin, micro i överskåp. Badrummet har golvvärme och handdukstork (går på kundens el). Lättillgänglig tvättstuga och förråd på samma plan.

Hyran avser 2022 års nivå och inkluderar värme, vatten och grundutbrud TV.

Parkeringar publiceras vid uppsägning. Ta ett kik sedan, det kan finnas något ute vid denna fastighet att söka!

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Norrmalm har du nära till både stad och natur. Skolor och förskolor, shopping och service som apotek, post och sjukhus, finns också nära. Här finns fritidsområdet runt Kypesjön med både motionsspår och badplats. Till stan är det cirka 15 minuters gångavstånd.