Engelbrektsgatan 95


Engelbrektsgatan 95, 506 37, Borås

Hyra: 8861 kr/mån

Area: 69 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Totalrenoverad 3:a med balkong på Norrmalm. Nära till Kypesjöns motionsspår och badplats.

Vi använder oss av ett slumpat urval när vi kallar personer till visning. Det innebär att vårt system gör ett automatiskt urval där alla som uppfyller kraven för förtur har samma chans. Om det inte finns tillräckligt många sökande med förtursrätt kommer lägenheten att erbjudas till övriga bostadssökande som anmält intresse.

Denna lägenhet totalrenoverades enligt Willhemlyftet 2019-04 och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Lägenheten ligger 1 ½ trappa upp i hus utan hiss. Lägenheten har ett ljust och vackert vardagsrum. Det finns en liten trädgård på baksidan av huset som hyresgästerna har tillgång till.
Tvvättstuga och förråd finns i källarplan till lägenheten.

Bilplatser publiceras på hemsidan vid uppsägning. Det är lätt att skapa en prenumeration på de områden man är intresserad av, så man får mail och kan söka publicerade objekt.

Hyran avser 2021-års hyra och inkluderar värme,vatten och kabel-tv.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Norrmalm har du nära till både stad och natur. Skolor och förskolor, shopping och service som apotek, post och sjukhus, finns också nära. Här finns fritidsområdet runt Kypesjön med både motionsspår och badplats. Till stan är det cirka 15 minuters gångavstånd.


Busshållsplats / tågstation: 1500 m

Restauranger & caféer: 1350 m

Bank: 1700 m

Motion: 750 m

Köpcentrum & gallerior: 800 m