Första Villagatan 21 A


Första Villagatan 21 A, 504 53, Borås

Hyra: 13584 kr/mån

Area: 119 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-01-01

Sista anm.dag: 2021-11-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

NYBYGGNATION av stor vindslägenhet i Villastan - med vackra Annelundsparken precis runt hörnet! Gångavstånd till Centrums utbud av shopping och nöjen.

Denna lägenhet byggs om helt enligt Willhemlyftet och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Lägenheten är under byggnation och blir klar för inflytt 2022-01-01.

Nybyggd stor vindslägenhet om 3 rum och kök med snedtak och takkupoler. Den ligger 3 trappor upp i hus utan hiss. Lägenheten har öppna ytor och mycket charm. Lägenheten har egen liten tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Källarförråd finns. Utgång till den mysiga lilla innergården med en uteplats.

Hyran är beräknad och fastställs efter förhandling och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Lugn stadsdel med gångavstånd till såväl centrum, kulturhuset och sjukhuset. Som närmaste granne har du vackra Annelundsparken med lekplats och grönska.


Busshållsplats / tågstation: 1050 m

Restauranger & caféer: 500 m

Bank: 300 m

Motion: 100 m

Köpcentrum & gallerior: 700 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet