Frejagatan 8


Frejagatan 8, 506 34, Borås

Hyra: 6490 kr/mån

Area: 51 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja (fransk), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Fin vindslägenhet om 2 rum och kök med snedtak på nedre Norrmalm - ett stenkast från Högskolan och Centrums utbud av nöjen och shopping!

Denna lägenhet totalrenoverades 2013-12 och har bland annat modernt kök med nya vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att ritningen kan avvika från verkligenen.

Lägenheten ligger på 4:e våning i hus med hiss. Du möts av en möblerbar rymlig hall med klinkergolv/parkett. Bra planering med ljusa rum med snedtak. Från det rymliga vardagsrummet går en dörr till den franska balkongen. Den gemensamma tvättstugan ligger källarplan. Källarförråd finns till lägenheten. Hyresgästerna har tillgång till en mindre trädgård med sittmöbel.

Hyran avser 2021 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV. Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Parkeringar publiceras vid uppsägning. Det är enkelt att skapa en prenumeration på bilplats på önskat område, så får man mail när vi publicerar något. Ta ett kik redan nu, det kanske ligger något ute nu.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Norrmalm har du nära till både stad och natur. Skolor och förskolor, shopping och service som apotek, post och sjukhus, finns också nära. Här finns fritidsområdet runt Kypesjön med både motionsspår och badplats. Till stan är det cirka 15 minuters gångavstånd.


Busshållsplats / tågstation: 1350 m

Restauranger & caféer: 300 m

Bank: 700 m

Motion: 450 m

Köpcentrum & gallerior: 850 m