Fristadsvägen 61


Fristadsvägen 61, 506 42, Borås

Hyra: 5414 kr/mån

Area: 35 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-09-01

Sista anm.dag: 2022-06-28

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Lägenhet om 1 rum och kök på nedre Sjöbo.
På Sjöbo bor du ett stenkast från Knalleland. Bra kommunikationer till centrum.

Lägenheten är totalrenoverad enligt Willhemlyftet 2017-10 och har bland annat modern köksdel med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.
Ligger på 3:e våning i hus utan hiss. Lägenheten har fullutrustad köksdel som ej är möblerbar. Kombinerat mat-/vardagsrum/sovdel. Förrådet ligger i lägenheten.
Tvättstuga i källarplan.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Bilplatser publiceras på hemsidan vid uppsägning. Det är lätt att skapa en prenumeration på de områden man är intresserad av, så man får mail och kan söka publicerade objekt.

Observera att ritningen kan avvika något. Bilderna är exempelbilder tagna i lägenhet med annan planlösning.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Sjöbo ligger norr om Borås centrum, vackert beläget vid Öresjö och Viskan. Här bor du nära naturen med närhet till fina strövområden runt Rya åsar, som är ett populärt rekreationsområde. Här finns bra bussförbindelser och praktisk närservice. Borås Djurpark, Alidebergsbadet och Knallelands köpcentrum ligger också i närheten av Sjöbo.