Gustav Adolfsgatan 12


Gustav Adolfsgatan 12, 504 56, Borås

Hyra: 8971 kr/mån

Area: 70 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-09-01

Sista anm.dag: 2022-08-21

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välplanerad 2:a med rymlig balkongpå Salängen .

Denna lägenhet totalrenoverades 2014-05 och har bland annat moderna vitvaror, ugn med häll samt kyl/frys. Badrummet är helkaklat med grått klinker och vitt kakel och handduksstork.

Observera att ritningen kan avvika något. Bilderna är exempelbilder tagna i lägenhet med annan planlösning.

Lägenheten ligger 1 ½ trappa upp i hus utan hiss. Den har en rymlig balkong i söderläge. Lägenheten har en köksdel och matplatsdel. Det finns en rymlig klädkammare med utgång till balkongen. Tillgång till en mindre trädgård för hyresgästerna finns. Tvättstugan ligger i markplan. Vinds- och källarförråd finns till lägenheten.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Parkeringar/garage publiceras på hemsidan vid uppsägning. Ta ett kik, det kanske ligger något ute nu på området.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Lugn stadsdel med gångavstånd till såväl centrum, högskola och sjukhus. I området ligger Stadsteatern, bibliotek och kulturhus. Här finns även vackra Gustav Adolfskyrkan och Borås största gymnasieskola Bäckängsgymnasiet.