Järnvägsgatan 18


Järnvägsgatan 18, 503 32, Borås

Hyra: 10011 kr/mån

Area: 78 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Fräsch 3:a i Centrum, nära Högskolan.

Lägenheten har bland annat modernt kök, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Toalett och badrum är separata.

Lägenheten ligger på 3:e våning (hiss finns ej).

Hyran avser 2023 och inkluderar värme, vatten och Telias digitala kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende bredband/telefoni.

Välkommen med din ansökan.

Förtur

Vid uthyrning av den här lägenheten erbjuder vi förtur för dig som redan bor hos oss. För att omfattas av rätten till förtur behöver du ha bott i din nuvarande bostad i minst två år. Vi använder oss av ett slumpat urval när vi kallar personer till visning. Det innebär att vårt system gör ett automatiskt urval där alla som uppfyller kraven för förtur har samma chans. Om det inte finns sökande med förtursrätt kommer lägenheten att erbjudas till övriga bostadssökande som anmält intresse.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Att bo i centrala Borås innebär närhet till en levande stadskärna med många upplevelser och ett stort utbud av butiker, parker, grönområden, restauranger, högskola och muséer, som t.ex. konstmuseum och textilmuseum.