Karlsbergsgatan 12


Karlsbergsgatan 12, 504 60, Borås

Hyra: 16597 kr/mån

Area: 144 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja (två stycken), Hiss: Nej

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-09-25

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

144 kvadratmeter bostad! Välkommen att söka denna välplanerade och trevliga etagelägenhet på Tullen.

Tullen är ett lugnt och omtycket bostadsområde med gångavstånd till centrum. Nära en väldigt omtyckt mataffär, mysiga caféer, badplats och grönområden.
Lägenheten är i bra skicka och har bland annat modernt kök, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.


Hyran avser 2023 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan!

Förtur

Vid uthyrning av den här lägenheten erbjuder vi förtur för dig som redan bor hos oss. För att omfattas av rätten till förtur behöver du ha bott i din nuvarande bostad i minst två år. Vi använder oss av ett slumpat urval när vi kallar personer till visning. Det innebär att vårt system gör ett automatiskt urval där alla som uppfyller kraven för förtur har samma chans. Om det inte finns sökande med förtursrätt kommer lägenheten att erbjudas till övriga bostadssökande som anmält intresse.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Tullen är ett attraktivt bostadsområde som ligger naturskönt med närhet till fina strövområden. I denna levande stadsdel finns såväl butiker och restauranger som övrig service. På 10 minuter tar du dig in med bussen till centrala stan.