Kungsgatan 9


Kungsgatan 9, 503 33, BORÅS

Hyra: 4708 kr/mån

Area: 19 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-11-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Skapa ditt hem nära både högskolan, city och nöjen!

På Vargen i Borås bor du i välplanerade lägenheter som är noga anpassade för att erbjuda ett skönt och komfortabelt boende. Genomgående ljusa materialval och väggar gör bostäderna både avkopplande och praktiska. Såväl köksstommar som vitvaror är noga utvalda med både funktionalitet och hållbarhet i fokus. Badrummen är halvkaklade och utrustade med dusch. Lägenheterna passar dig som vill satsa lite extra på ditt boende och värdesätter att bo såväl centralt som nyproducerat.

På Kungsgatan bor du i ett vackert bostadsområde med centralt läge och Borås Högskola tvärs över gatan. Med gång- eller cykelavstånd till det mesta av service och övrigt utbud finns det med andra ord goda förutsättningar att leva en aktiv och klimatsmart vardag.

Hyran avser 2023 (varmhyra). Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.


Välkommen med din intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Att bo i centrala Borås innebär närhet till en levande stadskärna med många upplevelser och ett stort utbud av butiker, parker, grönområden, restauranger, högskola och muséer, som t.ex. konstmuseum och textilmuseum.