Lars Kaggsgatan 101


Lars Kaggsgatan 101, 504 43, Borås

Hyra: 10191 kr/mån

Area: 81 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-09-01

Sista anm.dag: 2022-06-27

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

3 rum och kök med inglasad balkong på Kristineberg som totalrenoverades 2018-08-01.
Lägenheten ligger på våning 1 och hiss finns i fastigheten.

Gångavstånd till matbutiken ica Maxi samt en mindre livs på området, du kan även avnjuta en pizza på den lokala pizzerian eller klippa dig hos frisören på området.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och fiber-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Observera att ritningen kan avvika något.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.