Lars Kaggsgatan 103


Lars Kaggsgatan 103, 504 43, Borås

Hyra: 7915 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 5, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-08-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

2 rum och kök på Kristineberg med inglasad balkong. Lägenheten ligger på våning 5 och hiss finns i fastigheten. Parkeringsområde nära fastigheten samt busshållsplats i närheten.

Denna lägenhet totalrenoverades 2015-02 och har bland annat modernt kök, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och fiber-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.