Lars Kaggsgatan 107


Lars Kaggsgatan 107, 504 43, Borås

Hyra: 8244 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-05-01

Sista anm.dag: 2023-04-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen att söka denna trevliga 2a på Kristineberg!
Gångavstånd till centrum och en stor Ica Maxi nedanför backen.. Egen liten butik, frisör och pizzeria finns i området. Bussen stannar precis utanför området. 

Lägenheten totalrenoverades 2013-08 och har bland annat modernt kök, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. 

Hyran avser 2023 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni. 

Välkommen med din ansökan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat skolor och pizzeria. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.