Lars Kaggsgatan 111


Lars Kaggsgatan 111, 504 43, Borås

Hyra: 8408 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-12

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen att söka denna rymlig och välplanerad 2:a med stor inglasad balkong, med gångavstånd till centrum, mataffärer, centralstation, skola och restauranger.
Köket är ljust med vita släta köksskåp, inbyggdspishäll och inbyggnadsugn. I köket finns också kyl/frys samt egen diskmaskin.
Badrummet är helkaklat med klinker på golvet och duschvägg. I badrummet finns också en kommod och en eluppvärmd handdukstork, det är även förberett för installation av en tvättmaskin.
Genom hela lägenheten löper ett fint parkettgolv och innanför dörren i hallen så finns det ett klinkergolv som är lätt att torka av och hålla rent.
Samtliga rum är målade i en ljus kulör.
Det finns tillgång till bra förvaringsmöjligheter så som klädkammare och eget förråd.
Tv-paketet Lagom - ingår i hyran.
Internet - tecknas av hyresgästen.
Värme och vatten - ingår i hyran.
Hushållsel - eget abonnemang krävs och tecknas av hyresgästen.

Hyran avser 2022-års hyra

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet