Lars Kaggsgatan 111


Lars Kaggsgatan 111, 504 43, Borås

Hyra: 8759 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-06-01

Sista anm.dag: 2023-03-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen att söka denna totalrenoverade och välplanerade 2:a med stor inglasad balkong - gångavstånd till centrum, mataffärer, centralstation, skola och restauranger.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt slitstarkt vinylgolv i hall och kök. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Köket är ljust med vita släta köksskåp, inbyggdspishäll och inbyggnadsugn. I köket finns också kyl/frys samt egen diskmaskin.
Badrummet är helkaklat med klinker på golvet och duschvägg. I badrummet finns också en kommod och en eluppvärmd handdukstork, det är även förberett för installation av en tvättmaskin.
Genom lägenheten löper ett fint parkettgolv förutom i hallen och köket där vi lägger ett mörkgrått slitstarkt vinylgolv.
Samtliga rum är målade i en ljus kulör.
Det finns tillgång till bra förvaringsmöjligheter så som klädkammare och eget förråd.
Tv-paketet Lagom - ingår i hyran.
Internet - tecknas av hyresgästen.
Värme och vatten - ingår i hyran.
Hushållsel - eget abonnemang krävs och tecknas av hyresgästen.

Hyran avser 2023 års nivå.

Välkommen med din intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.