Lars Kaggsgatan 119


Lars Kaggsgatan 119, 504 43, Borås

Hyra: 9960 kr/mån

Area: 80 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Nej

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-18

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Rymlig och välplanerad 3:a på Kritineberg med balkong som kommer glasas in innan/efter inflytt. Närhet till både natur och stadsliv.
Gångavstånd till matbutiken ica Maxi samt en mindre livs på området, frisörsalong och du kan även avnjuta en pizza på den lokala pizzerian.

Denna lägenhet totalrenoverades enligt Willhemlyftet 2019-05 (köket 2018-04) och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Observera att ritning kan avvika något.

Hyran avser 2021 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.


Busshållsplats / tågstation: 2150 m

Restauranger & caféer: 250 m

Bank: 1150 m

Motion: 350 m

Köpcentrum & gallerior: 1400 m