Lars Kaggsgatan 125


Lars Kaggsgatan 125, 504 43, Borås

Hyra: 9213 kr/mån

Area: 80 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-12-01

Sista anm.dag: 2022-09-26

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Trivsam och välplanerad 3:a med kök i ett låghus på Kristineberg med inglasadbalkong. Lägenheten ligger på tredje våning av tre (ej hiss) med utsikt mot en trevlig gård med stora gräsytor och sittplatser.

Denna lägenhet totalrenoverades 2013-10 och har bland annat modernt kök, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.
Observera att bilderna är exempelbilder från en helrenoverad lägenhet med annan planlösning.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och fiber-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.