Lars Kaggsgatan 129


Lars Kaggsgatan 129, 504 43, Borås

Hyra: 8945 kr/mån

Area: 80 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Nej

Tillträde: 2023-06-01

Sista anm.dag: 2023-06-01

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen att söka denna ljusa och välplanerad 3:a med stor inglasad balkong, på tredje våning. Gångavstånd till centrum, mataffärer, centralstation, skola och restauranger.

Lägenheten renoverades i början av 2021 efter det så kallade Willhemlyftet. Lägenheten har betyder totalrenoveras och få en hög standard.
Köket är ljust med vita släta köksskåp, inbyggdspishäll och inbyggnadsugn. I köket finns också kyl/frys samt egen diskmaskin.
Här har du också utgång till den härliga balkongen med utsikt mot en trevlig gård med gräsytor och sittbänkar.

Badrummet är helkaklat med klinker på golvet och duschvägg. I badrummet finns också en kommod och en eluppvärmd handdukstork, det är även förberett för installation av en tvättmaskin.

Genom hela lägenheten löper ett fint parkettgolv och innanför dörren i hallen så finns det ett klinkergolv som är lätt att torka av och hålla rent.

Samtliga rum är målade i en ljus kulör.

Det finns tillgång till bra förvaringsmöjligheter så som klädkammare och eget förråd.

Hyran avser 2023

Tv-paketet Lagom - ingår i hyran.

Internet - tecknas av hyresgästen.

Värme och vatten - ingår i hyran.

Hushållsel - eget abonnemang krävs och tecknas av hyresgästen.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat skolor och pizzeria. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.