Lars Kaggsgatan 159


Lars Kaggsgatan 159, 504 43, Borås

Hyra: 8374 kr/mån

Area: 65 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Nej

Tillträde: 2023-05-01

Sista anm.dag: 2023-03-28

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

2 rum och kök på Kristineberg med inglasad balkong.

Gångavstånd till centrum och en stor Ica Maxi nedanför backen om man inte vill ta bussen som går nära bostaden. Egen liten butik och pizzeria finns i området.

Lägenheten ligger på 1a våning i fastigheten utan hiss. Närhet till parkeringsområde och busshållplats.

Denna lägenhet totalrenoverades 2012-12 och har bland annat modernt kök, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Hyran avser 2023 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.

Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.