Lars Kaggsgatan 173


Lars Kaggsgatan 173, 504 43, Borås

Hyra: 8130 kr/mån

Area: 69 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-08-12

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Fräsch och stor 2:a på Kristineberg med uteplats. Lägenheten ligger på markplan.

Närhet till centrala delar av Borås och en stor Ica Maxi nedaför backen med bra bussförbindelser. Det finns även en egen liten livs, frisörsalong och pizzeria på området.

Observera att ritning kan avvika något.

Denna lägenhet totalrenoverades 2017-01 och har bland annat modernt kök, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.