Lars Kaggsgatan 19


Lars Kaggsgatan 19, 504 42, Borås

Hyra: 9026 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2024-01-01

Sista anm.dag: 2023-10-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen till denna 2 rum och kök på trivsamma Kristineberg. Denna lägenhet genomgår just nu ett Willhemlyft, vilket betyder att den kommer vara totalrenoverad samt ha inglasad balkong vid inflyttnigsdatum 1/1-2024. Källarförråd finns samt hiss finns i fastigheten.

Den angivna hyran är preliminär och fastställs definitivt efter förhandlingsordning.

Välkommen med din intresseanmälan

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat skolor och pizzeria. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet