Lars Kaggsgatan 23


Lars Kaggsgatan 23, 50443, Borås

Hyra: 8472 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-01-01

Sista anm.dag: 2021-10-21

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

2 rum och kök på Kristineberg med inglasad balkong. Lägenheten totalrenoverades 2017-12 och ligger på 3e våning i fastighet med hiss. Närhet till parkeringsområde och busshållplats.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Observera att ritning kan avvika något.

Hyran avser 2021 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.


Busshållsplats / tågstation: 100 m

Restauranger & caféer: 350 m

Bank: 1100 m

Motion: 650 m

Köpcentrum & gallerior: 350 m