Lars Kaggsgatan 23


Lars Kaggsgatan 23, 504 42, Borås

Hyra: 9921 kr/mån

Area: 81 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-08-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Denna 3a med ingalsad balkong på Kristineberg totalrenoveras just nu och blir klar för inflytt 2022-10-01. Hiss finns i fastigheten.

Gångavstånd till matbutiken ica Maxi samt en mindre livs på området, du kan även avnjuta en pizza på den lokala pizzerian eller klippa dig hos frisören på området.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt mörkt vinylgolv i hall och kök. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och fiber-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Observera att ritningen kan avvika något.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet