Lars Kaggsgatan 27


Lars Kaggsgatan 27, 504 42, Borås

Hyra: 7915 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 5, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2023-05-01

Sista anm.dag: 2023-01-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

2 rum och kör på Kristineberg med inglasad balkong. Gångavstånd till centrum och en stor Ica Maxi nedanför backen om man inte vill ta bussen som går nära bostaden. Egen liten butik, frisör och pizzeria finns i området.

Lägenheten ligger på 5e våning i fastigheten som har hiss. Närhet till parkeringsområde och busshållplats.

Denna lägenhet totalrenoverades 2014-03 och har bland annat modernt kök, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Hyran avser 2022 (2023 ej förhandlad klar än) och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.


Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.