Lars Kaggsgatan 45


Lars Kaggsgatan 45, 504 42, Borås

Hyra: 8360 kr/mån

Area: 63 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Nej

Tillträde: 2023-02-01

Sista anm.dag: 2023-01-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

10% rabatt på hyran i ett helt år till dig som tecknar kontrakt så snart som möjligt på denna lägenhet.

2 rum och kök på Kristineberg med inglasad balkong. Lägenheten ligger på våning 2 utan hiss. Gångavstånd till matbutiken ica Maxi samt en mindre livs på området, du kan även avnjuta en pizza på den lokala pizzerian eller klippa dig hos frisören på området.

Denna lägenhet totalrenoverades enligt Willhemlyftet 2020-02 och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Observera att ritningen kan avvika något.

Hyran avser 2022 (2023 ej förhandlad klar än) och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.