Lars Kaggsgatan 59


Lars Kaggsgatan 59, 50443, Borås

Hyra: 9901 kr/mån

Area: 80 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Nej

Tillträde: 2022-02-01

Sista anm.dag: 2021-10-21

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

3 rum och kök på Kristineberg med inglasad balkong. Lägenheten ligger på våning 1.

Denna lägenhet har totalrenoverats enligt Willhemlyftet 2017-08-01 och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Observera att ritningen kan avvika något.

Under vår/försommar färdigställdes det en ny fin multisportarena, basketplan och en parkour bana. Det finns ledarledd spontanfotboll två kvällar i veckan på området för barn och ungdomar.

Hyran avser 2021 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med er intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.


Busshållsplats / tågstation: 150 m

Restauranger & caféer: 300 m

Bank: 1050 m

Motion: 650 m

Köpcentrum & gallerior: 300 m