Lars Kaggsgatan 63


Lars Kaggsgatan 63, 504 42, Borås

Hyra: 9421 kr/mån

Area: 69 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-06-01

Sista anm.dag: 2023-04-05

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Stor 2a på Kristineberg med liten uteplats som kommer totalrenovaras och blir klar för inflytt 2023-06-01. Lägenheten ligger på entréplan i ett av våra 3-våningshus.

Gångavstånd till matbutiken ica Maxi samt en mindre livs på området, du kan även avnjuta en pizza på den lokala pizzerian eller klippa dig hos frisören på området.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt mörkt vinylgolv. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Observera att bilderna är exempelbilder tagna i lägenhet med annan planlösning. Observera att ritning kan avvika något

Hyran avser 2023 och är preliminär (fastställs efter förhandling). Den inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat skolor och pizzeria. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet