Lars Kaggsgatan 71


Lars Kaggsgatan 71, 504 42, Borås

Hyra: 7209 kr/mån

Area: 52 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-03-01

Sista anm.dag: 2022-12-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen att söka denna välplanerade 1a på Kristineberg.

Denna lägenhet kommer att totalrenoveras och blir klar för inflytt 2023-03-01. De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt mörkt vinylgolv. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet och att ritning kan avvika.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.