Lars Kaggsgatan 91


Lars Kaggsgatan 91, 504 43, Borås

Hyra: 8408 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-08-12

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen att söka denna välplanerde och ljusa 2:a med stor inglasad balkong. Lägenheten ligger på tredje våning, hiss finns. I lägenheten finns en klädkammare och i källaren finns även ett tillhörande förråd.
De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.
Lägenheten totalrenoverades 2019-03


Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet