Lars Kaggsgatan 95


Lars Kaggsgatan 95, 504 43, Borås

Hyra: 8677 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-08-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välplanerad 2:a på Kristineberg med rymlig balkong som är inglasad. Lägenheten ligger i marklplan med härlig gräsyta utanför. Köket är modernt och fullutrustat. Badrummet har golvvärme, handdukstork samt framdraget för egen tvättmaskin. Tillhörande källarförråd finns till lägenheten. Hiss finns i fastigheten.

Denna lägenhet renoverats enligt Willhemlyftet 2020-09 och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV. Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Bilplatser söker man på hemsidan.

Observera att ritning kan avvika.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat bibliotek, skolor och restauranger. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.