Lars Kaggsgatan 95


Lars Kaggsgatan 95, 504 43, Borås

Hyra: 7040 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 5, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2023-10-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Trevlig 2:a på Kristineberg med inglasad balkong.
Lägenheten ligger på 5:e våning med hiss.

Hyran avser 2023 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Tänk på att du kan riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din intresseanmälan.

Willhem Xpress

Lägenheter märkta med Willhem Xpress innebär snabb inflyttning. Behöver du en lägenhet direkt samt uppfyller Willhems grundkrav kan det här vara en möjlighet för dig. Förbered gärna dina inkomstintyg och var beredd på att kunna ge ett snabbt besked om vi kontaktar dig. Vi förbehåller oss rätten att hyra ut lägenheten innan sista anmälningsdatum har passerat.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

En stadsdel där du har nära till det mesta. I området finns bland annat skolor och pizzeria. Centralstationen ligger endast 5-10 min bort med cykel och är därför ett ultimat boende för pendlaren.