Majorsgatan 20


Majorsgatan 20, 504 31, Borås

Hyra: 9685 kr/mån

Area: 78 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-09-01

Sista anm.dag: 2022-06-27

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välplanerad 3:a med balkong på Göta. Lägenheten totalrenoverades 2017-06 och ligger på 2a våning i fastigheten (ej hiss).

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Observera att ritning kan avvika något.

Hyran avser 2022 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Göta är ett centralt område där du har grönskan alldeles inpå knuten. Inom bekvämt avstånd har du stadskärnan med stadsparken, badhus, busstorg, restauranger och shopping. I närheten finns även ICA Maxi Stormarknad samt apotek. Likaså den gamla lokverkstaden Åhaga som idag är en mötesplats för musik, teater, sport, mässor och andra evenemang.