Norra Sjöbogatan 32


Norra Sjöbogatan 32, 506 43, Borås

Hyra: 8201 kr/mån

Area: 62 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Nej

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välplanerad och totalrenoverad 2:a med rymlig inglasad balkong på Sjöbo. Bra bussförbindelser till Knalleland och Centrum.

Denna lägenhet kommer att totalrenoveras enligt Willhemlyftet och får bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum med golvvärme, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Observera att bilderna är tagna i en lägenhet med annan planlösning och ritningen kan avvika något.

Lägenheten ligger ½ trappa upp i fastighet utan hiss. Lägenhet har ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen (Denna kommer evetuellt att färdigställas när ny hyresgäst flyttat in). Där kan du förlänga de mysiga vår-/sommar-/höstkvällarna. Modernt kök med inbyggnadugn och micro i högskåp, induktionshäll, diskmaskin och kyl/frys. Badrummet har golvvärme, handdukstork samt framdraget för egen tvättmaskin. Förråd och gemensam tvättstuga i källarplan.

Hyran är preliminär och fastställs efter förhandling. Hyran avser 2021 års nivå och är framräknad efter renovering och balkonginglasning (inkluderar värme, vatten och kabel-TV).
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Bilplatser publiceras vid uppsägning - ta ett kik redan nu - det kan finnss något ute på hemsidan att söka.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Sjöbo ligger norr om Borås centrum, vackert beläget vid Öresjö och Viskan. Här bor du nära naturen med närhet till fina strövområden runt Rya åsar, som är ett populärt rekreationsområde. Här finns bra bussförbindelser och praktisk närservice. Borås Djurpark, Alidebergsbadet och Knallelands köpcentrum ligger också i närheten av Sjöbo.


Busshållsplats / tågstation: 3350 m

Restauranger & caféer: 350 m

Bank: 3450 m

Motion: 50 m

Köpcentrum & gallerior: 200 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet