Salängsgatan 24 A


Salängsgatan 24 A, 504 56, Borås

Hyra: 12639 kr/mån

Area: 109 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-19

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Totalrenoverad 4:a med balkong på Salängen - gångavstånd till Centrums utbud av nöjen och shopping!

Denna lägenhet totalrenoverades 2021-02 enligt Willhemlyftet och fick då bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en lägenhet med annan planlösning.

Vid uthyrning av den här lägenheten erbjuder vi förtur för dig som redan bor hos oss. För att omfattas av rätten till förtur behöver du ha bott i din nuvarande bostad i minst två år. Vi använder oss av ett slumpat urval när vi kallar personer till visning. Det innebär att vårt system gör ett automatiskt urval där alla som uppfyller kraven för förtur har samma chans. Om det inte finns tillräckligt många sökande med förtursrätt kommer lägenheten att erbjudas till övriga bostadssökande som anmält intresse.

Lägenheten ligger på 2:a våning i fastighet utan hiss. Lägenheten har en häftig planlösning i u-form. Fräscha ljusa rum med parkett och klinkers en bit in i hallen. Köket är fullutrustat med helt kyl och frys, diskmaskin samt inbyggd ugn/micro i högskåp. Badrummet har golvvärme och handdukstork samt framdraget för tvättmaskin. Från master bedroom går man till extra toaletten. Det finns även en stor klädkammare i anslutning till master bedroom.

Garage finns att hyra på innergården, den ligger publicerad på hemsidan. På Salängen råder även boendeparkering - dessa tillstånd beställs via Borås Stad.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Lugn stadsdel med gångavstånd till såväl centrum, högskola och sjukhus. I området ligger Stadsteatern, bibliotek och kulturhus. Här finns även vackra Gustav Adolfskyrkan och Borås största gymnasieskola Bäckängsgymnasiet.


Busshållsplats / tågstation: 700 m

Restauranger & caféer: 650 m

Bank: 650 m

Motion: 500 m

Köpcentrum & gallerior: 650 m