Sjöbogatan 34


Sjöbogatan 34, 506 41, Borås

Hyra: 7918 kr/mån

Area: 58 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Fräsch 2:a med balkong på Sjöbo - bra bussförbindelser till Knalleland och Centrum!


Lägenheten har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Lägenheten ligger en trappa upp i hus utan hiss. Lägenheten har ett ljust och vackert vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen. Gemensam tvättstuga i källarplan. Lägenheten har förråd på vind och i källarplan.

Bilplatser publiceras på hemsidan vid uppsägning. Det är lätt att skapa en prenumeration på de områden man är intresserad av, så man får mail och kan söka publicerade objekt. Ta ett kik redan nu, det finns objekt ute precis i anslutning till denna fastighet.

Observera att ritningen kan avvika något. Bilderna är exempelbilder tagna i lägenhet med annan planlösning.

Hyran avser 2023 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Sjöbo ligger norr om Borås centrum, vackert beläget vid Öresjö och Viskan. Här bor du nära naturen med närhet till fina strövområden runt Rya åsar, som är ett populärt rekreationsområde. Här finns bra bussförbindelser och praktisk närservice. Borås Djurpark, Alidebergsbadet och Knallelands köpcentrum ligger också i närheten av Sjöbo.